Служба безпеки України затримала тіктокера, який опублікував в Інтернеті матеріали з розташуванням українських позицій біля одного із торговельних центрів у Києві.

«На відео – тіктокер, який днями виклав в інтернет матеріали про розташування українських військових у Києві. Згодом торговельний центр, біля якого знаходилися наші захисники, зазнав потужного ракетного удару російських окупантів. Чи свідомо чи несвідомо цей чоловік спрацював коригувальником для ворога – встановить слідство», - повідомив прес-центр СБУ.

У відомстві закликали громадян передавати інформацію про ворога, а не публікувати дані про ЗСУ чи результати ворожих обстрілів.

«Ми ж звертаємося до всіх громадян - не публікуйте дані про переміщення військової техніки ЗСУ, військові об'єкти та результати ворожих ударів! Адже їх використовують окупанти при плануванні подальших обстрілів. Краще чиніть навпаки: передавайте нам відомості про дислокацію ворога, а українські військові забезпечать його знищення!» - зазначили в спецслужбі.

Інформацію про пересування загарбників слід надсилати на офіційні канали: чат-бот t.me/stop_russian_war_bot або партнерська програма "Bachu.info" bit.ly/3KQNPjW, яка передає дані, навіть якщо тимчасово немає інтернету.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

81
Теги