Міністр аграрної політики України Олександр Баранівський вважає, що як глава відомства зробив все від нього залежне, щоб нормалізувати ситуацію з ввезенням на територію Російської Федерації української продукції тваринного походження. Про це він заявив сьогодні, перебуваючи з робочим візитом у Хмельницькій області.

«Я, як міністр, зробив все від мене залежне, для того, щоб нормалізувати ситуацію. Але, схоже, Москву цікавлять не економічні, а політичні інтереси в справі встановлення ембарго», - сказав Баранівський.

Міністр уточнив, що зараз з різних російських інформаційних джерел поступає інформація про те, що нібито Москва під час візиту української делегації надала їм якісь пояснювальні документи. «З упевненістю заявляю, що це не відповідає дійсності...», - відзначив глава аграрного відомства України, передає «ЛІГА».

Нагадаємо, поїздка до Москви української делегації на чолі з головою Державного департаменту ветеринарної медицини Іваном Бісюком виявилася невдалою. Делегація, що планувала обговорити заборону на ввезення українських продуктів тваринництва на територію Російської Федерації, так і не змогла зустрітися ні з одним з російських урядовців.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

379