Президент України Віктор Ющенко відзначає, що Україна має повноправний уряд як в центрі, так і на місцях. Про це він заявив сьогодні, відкриваючи позачергове засідання Кабінету Міністрів України.

Наголосивши, що цей коментар він робить для суспільства, парламенту і політичних сил України, Ющенко заявив: «Країна має повноправний уряд як в центрі, так і на місцях, він виконує свої повні повноваження без будь-якої приставки ні до членів Кабінету Міністрів, ні до керівників місцевих територій. Цей уряд повнокровно формуватиме і вестиме виконавчу політику аж до формування нового Кабінету Міністрів після проведення виборів в березні 2006 року. Це імпульс абсолютно красивої, повноцінної, гордої, щасливої роботи в Україні», повідомляє «УНІАН».

Звертаючись до членів уряду, Ющенко відзначив, що сьогодні вони мають унікальну нагоду продемонструвати і свою професійну відданість, і свій патріотизм, і виклик тим обставинам, з якими, за словами Президента, сьогодні зіткнувся не уряд, а кожний громадянин України і вся нація.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

331