Лідер іракського осередку міжнародної терористичної організації «Аль-Каїда» Абу Мусаб аз-Заркаві підтвердив, що ракетний обстріл Ізраїлю з території Лівану минулого місяця було вчинено за особистим наказом голови організації Усами бен Ладена.

Як повідомили в понеділок ліванські ЗМІ, аудіозапис з голосом аз-Заркаві був розміщений на одному із сайтів в Інтернеті.

На плівці голос стверджує, що "обстріл був проведений за інструкцією шейха Усами бен Ладена" і повторюється, що "ізраїльтяни не будуть жити в безпеці, допоки мусульмани не перебувають в безпеці".

Перевірити автентичність запису поки що не вдалося, повідомляє «Newsru.com».

В результаті ракетного обстрілу житлових кварталів ізраїльського міста Кір’ят-Шимона 27 грудня п'ятеро місцевих жителів звернулися по допомогу до лікарів.

29 грудня на одному із сайтів терористичне угрупування "Аль-Каїда в Іраку" розмістило повідомлення, в якому взяло на себе відповідальність за напад. Ізраїльська армія, звинувативши в обстрілі палестинських бойовиків, випустила декілька ракет по військовій базі Народного фронту визволення Палестини неподалік від Бейрута.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

431