Екс-перший віце-прем'єр-міністр України Сергій Арбузов прокоментував попередні підсумки виборів Президента України.

«25 травня 2014 року моя країна, моя Батьківщина зробила свій вибір. Ще не підраховані голоси, не опубліковані офіційні дані. Але це сьогодні не так важливо. Набагато важливіше й вагоміше те, що люди, незважаючи на важку економічну ситуацію, розгул бандитизму і громадянську війну, змогли виконати свій громадянський обов'язок - демократично висловити свою точку зору», - заявив Арбузов.

Політик також додав, що після виборів українці очікують від нового Президента припинення громадянської війни і творчої діяльності на благо всієї країни.

«Українці сказали своє слово. Справа за політиками. Вкрай важливо, щоб ті, хто прийшов до влади, отримавши колосальний кредит народної довіри, врахували помилки попередників, перестали займатися політичними «голодними іграми» і негайно почали творчу діяльність на благо своєї країни, нашої України», - резюмував Арбузов.

За даними екзит-полів, переконливу перемогу на виборах Президента України здобув Петро Порошенко вже у першому турі. За нього віддали свої голоси понад 50% виборців. За Юлію Тимошенко проголосувало близько 13%, які взяли участь у виборах українців.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

71