Станом на 14:30 в Збройних силах України 58% особового складу взяли участь у голосуванні на виборах президента України. Про це сьогодні на брифінгу в Києві повідомив начальник управління із роботі з особовим складом Міноборони Олександр Розмазнін.

«З урахуванням специфіки служби та неможливості одночасно голосувати, станом на 14:30 58% особового складу взяло участь у виборах президента України», - сказав Розмазнін.

Він зауважив, що у тому числі в підрозділах, які беруть участь в АТО у Луганській та Донецькій областях, з допомогою так званих «виїзних виборчих дільниць» у виборах глави держави взяли участь близько 15% особового складу, повідомляє «УНІАН».

Також Розмазнін повідомив, що за кордоном України у 2 миротворчих контингентах в Республіці Конго та Ліберії українські військовослужбовці взяли участь у виборчому процесі, зокрема у двох містах Конго (Гомо і Бунія), відповідно, проголосували 81% і 73% особового складу, а в
Ліберії, з урахуванням специфіки виконання завдань, поки що 6% українських військовослужбовців.


Відповідаючи на запитання щодо ситуації в місцях проведення АТО, Розмазнін зазначив, що наразі збройних зіткнень не спостерігаються.

«У нас є впевненість, що максимальна кількість військовослужбовців візьме участь у цих виборах», - резюмував представник Міноборони.

Нагадаємо, сьогодні, 25 травня, в Україні проходять дострокові президентські вибори.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

159