Виборці сходу країни, які залишилися без власних політичних лідерів, без представництва на всеукраїнському рівні, не готові прийняти «тимчасовий уряд» і тому оперують в парадигмі ультиматумів, вважає експерт Володимир Цибулько.

«Ситуація дійсно критична, якщо населення намагається нав’язатися під протекторат сусідньої області. Отже, серед своєї, місцевої політичної еліти - тобто ПР, - на сьогоднішній момент немає нікого, кому люди ризикнули б довірити свою долю і представництво своїх інтересів», - сказав експерт.

На думку Цибулька, на парламентських виборах виборці південного сходу повинні будуть заново, «з чистого аркуша» забезпечити представництво своїх інтересів у парламенті, адже раніше практично 100%-ва квота належала ПР.

«Поки на ці голоси зробила заявку тільки єдиний екс-міністр, не регіонал Королевська. Там я хоча би бачу нормальну логіку дій: йти «в народ», виїжджати на місця, підтримувати своєю присутністю у «гарячих точках». А в поведінці і публічних заявах «регіоналів» на кшталт Тігіпка, Царьова, Левченка, Єфремова немає ні логіки, ні здорового глузду, тільки радикалізм та ультиматуми. Люди на Донбасі і без того на них дуже ображені», - підкреслив політолог.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

51