Збройні сили України проводять спецоперацію у Краматорську в рамках антитерористичної операції.

«В цей час проходить спецоперація у Краматорську», - повідомили в прес-службі Міноборони, коментуючи інформацію місцевих ЗМІ та очевидців про наявність військової техніки та звуки пострілів у цьому місті. Інших коментарів прес-служба Міноборони не дає, передає «Інтерфакс-Україна».

Українська армія штурмує аеродром біля міста Краматорськ на сході України, є перші поранені серед ополченців, повідомляє РІА «Новости» з посиланням на проросійських активістів.

 
 
«Представники української армії на БТР під'їхали до військового аеродрому між Краматорськом і Слов'янськом. Вони розпочали переговори з ополченцями, які контролювали аеродром. Несподівано почалася стрілянина. Серед ополченців є поранені, можливо, убиті. Решта ополченців перекрили в'їзди до Краматорська і готові відбивати напад», - цитує російське інформагентство прихильника федералізації.

За інформацією «Новости Донбасса», на території краматорського аеродрому чути автоматичні черги і літав український винищувач, потім з'явився ще один. Він літає низько над сепаратистами, які перебувають на території об'єкта і відкрили по ньому вогонь.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

538