В Україні необхідно переформатувати коаліцію, щоб врятувати країну від нинішніх загроз. Таку думку в коментарі Forum'у висловив політтехнолог, директор зі стратегічного планування соціально-інжинірингового агентства Гайдай.Ком Сергій Гайдай.

«Як тільки пройдуть перевибори в парламент, хтось дійсно легітимно візьме владу, тоді можна говорити про переформатування коаліції. Сьогодні ми втрачаємо країну, і українцям не цікава Рада. Вони дивляться на те, що відбувається на сході», - сказав Гайдай.

При цьому, на думку експерта, Україна потребує жорсткого правителя. «І на цьому етапі нам потрібна не влада, а диктатура, яка зможе впоратися з ситуацією. І лише після цього потрібно говорити про створення нових органів влади», - зазначив він.

«Нині парламент - це партії позавчорашнього дня. Україна потребує нової політики і нових політиків. Рада вже не може врятувати країну і демонструє це багато місяців. Сподіватися, що вона дієздатна - це нерозумно. Ці політики обиралися у 2012 році за старої системи влади. І жоден із них не відповідає нинішнім викликам, які стоять перед країною», - вважає політтехнолог.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

127