У Києві міліція вилучила партію психотропних речовин вартістю близько 1,5 млн грн, повідомили у Відділі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в місті Києві.

Згідно з повідомленням відомства, співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Печерського районного управління міліції перекрили міжрегіональний канал надходження психотропних засобів на територію столиці. Заборонені у вільному обігу речовини завозилися до Києва із Запорізької області з метою подальшого збуту.

Міліціонери отримали оперативну інформацію про те, що в одній зі столичних багатоповерхівок відбуваються протиправні дії, пов'язані з обігом наркотиків.

Під час обшуку за вказаною адресою міліціонери затримали трьох учасників злочинної групи віком 21, 22 і 24 на вулиці Анни Ахматової.

У квартирі оперативники вилучили 500 грамів «Метадону», розфасованого в поліетиленові пакетики, більше 1 тис. таблеток «Сонат», приблизно 2 тис. таблеток «Димедролу» у блістерах, 2 прилади для зважування та фасування цих сильнодіючих лікарських засобів.

Крім цього, в ході огляду автомобіля, який належить одному з фігурантів, було виявлено 23 згортки з фольги, в яких також були психотропні речовини.

Всі відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань Печерського райуправління столичної міліції. Слідство триває.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

153