Міністерство закордонних справ Росії заявляє про необхідність оформлення російської візи іноземцям для відвідування Криму, повідомили в прес-службі російського зовнішньополітичного відомства.

«У зв'язку з возз'єднанням Криму і Севастополя з Російською Федерацією іноземному громадянину для відвідування території Криму необхідно отримати російську візу в одному з дипломатичних представництв або консульських установ Російської Федерації», - сказано в повідомленні МЗС РФ.

При цьому наголошується, що питання виїзду іноземних громадян, які перебувають на території Криму і раніше прибули відповідно до законодавства України у безвізовому режимі, необхідно вирішувати через представництво МЗС Росії в Сімферополі.

Нагадаємо, договір між Російською Федерацією і Республікою Крим про прийняття в Російську Федерацію Республіки Крим та утворення у складі Російської Федерації нових суб'єктів підписаний 18 березня 2014 року в Кремлі.

У ході референдуму про статус Криму, який відбувся 16 березня, 96,77% жителів півострова підтримали його приєднання до Росії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

213