Делегація штаб-квартири НАТО прибула до Білорусі для проведення консультацій щодо проекту цілей партнерства в 2014 році, повідомляє «БЕЛТА» з посиланням на прес-службу Міноборони Білорусі.

З білоруської сторони у консультаціях беруть участь представники структурних підрозділів Міноборони, Генштабу та Збройних сил. У складі делегації НАТО приїхали начальник управління планування сил департаменту оборонної політики та планування Міжнародного секретаріату Північно-Атлантичного Альянсу Жан-Клод Ганьон, військові аташе Литви і Польщі, а також представник посольства Естонії в Білорусі.

У ході візиту заплановано обговорення результатів партнерства в 2012 році, а також проект нового пакету цілей партнерства Міноборони Білорусі і НАТО у 2014 році.

13 березня стало відомо, що на аеродромі в Бобруйську приземлися шість винищувачів Су-27 і три військово-транспортні літаки ВПС Росії з авіаційно-технічним персоналом зі складу авіаційних частин Західного військового округу Збройних сил Росії. Як заявив головнокомандувач ВПС Росії Віктор Бондарєв, до кінця 2014 року на авіабазі в Барановичах буде розгорнуто винищувальний авіаполк з 24 винищувачів Су-27СМ3. Літаки забезпечуватимуть протиповітряну оборону і недоторканність повітряного простору Союзної держави.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

835