Представник Організації з безпеки і співробітництва в Європі щодо свободи засобів масової інформації Дуня Міятович відвідає Україну 4-7 березня, повідомили в прес-службі організації.

«Міятович відвідає Україну з 4 по 7 березня для обговорення питань свободи ЗМІ із високопоставленими урядовцями, представниками громадянського суспільства і засобів масової інформації», - йдеться в повідомленні, передають «Українські новини».

Зокрема, представник ОБСЄ зустрінеться з виконувачем обов'язків міністра закордонних справ Андрієм Дещицею для обговорення поточної ситуації зі свободою медіа і те, як її офіс може допомогти в цьому питанні.

За результатами візиту, 7 березня вона планує провести прес-конференцію.

Як раніше повідомляв ForUm, напередодні США закликали Організацію з безпеки і співробітництва в Європі терміново направити місію в Україну для вирішення кризи, що виникла в результаті військової агресії Росії.

Президент Росії Володимир Путін прийняв пропозицію канцлера Німеччини Ангели Меркель розпочати переговори про політичне врегулювання навколо України за посередництва ОБСЄ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

812