Встановлені всі особи, причетні до викрадення активіста Ігоря Луценка, заявив заступник міністра внутрішніх справ України Микола Величкович.

За його словами, цих осіб підозрюють і у вбивстві Юрія Вербицького.

«Всі затримані мали відношення до одного з офісних приміщень у Подільському районі столиці, який належить громадянину Олексію Чеботарьову. Саме його правоохоронці підозрюють в організації та координації дій так званих «тітушок», - цитує Величковича Управління по зв'язках з громадськістю МВС.

Заступник голови відомства також повідомив, що сьогодні, 28 лютого, тривають санкціоновані обшуки, зокрема, і в офісі на Подолі.

«Наразі правоохоронцям відомо про 13 учасників викрадення Луценка і Вербицького, двох із них затримано. Решту зловмисників розшукують, оскільки деякий час тому вони перейшли на нелегальне становище», - повідомив Величкович.

Нагадаємо, 22 січня тіло львівського активіста Вербицького було знайдено в лісі поблизу села Гнідин Бориспільського району Київської області.

У ніч на 21 січня невідомі схопили одного з активістів Євромайдану Ігоря Луценка під Жовтневою лікарнею і відвезли у невідомому напрямку.

У справі про викрадення активістів затримано двох високопосадовців МВС.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

847