Голову Черкаської облради Валерія Черняка сьогодні на позачерговій сесії Черкаської облради депутати відправили у відставку.

За дострокове припинення повноважень голови Черкаської облради Черняка проголосувало 77 із 104 депутатів. Після закінчення голосування Черняк подякував за роботу і сів у залі серед депутатів. Зараз розглядається питання про обрання нового голови облради, передає «УНІАН».

Голова Черкаської обласної ради Валерій Черняк 24 лютого написав заяву про припинення повноважень голови обласної ради та про вихід із Партії регіонів.

25 лютого відкрилася позачергова сесія Черкаської облради. Серед питань, які розглядаються на сесії, - відкликання повноважень керівництва облради та голови ОДА, про політичну ситуацію в Україні та в області, створення обласного виконавчого комітету.

Нагадаємо, раніше у відставку подав і голова Черкаської обласної державної адміністрації Сергій Тулуб. Прокуратура відкрила кримінальне провадження проти Тулуба за фактом заволодіння держмайном в особливо великих розмірах, він оголошений у розшук.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

316