Головні підприємства, що відповідають за постачання енергоносіїв населенню, тепла і гарячої води, працюють безперебійно в штатному режимі. Про це заявив виконувач обов'язків віце-прем'єр-міністра України Юрій Бойко, повідомляє прес-служба чиновника.

«Ми посилили контроль за функціонуванням роботи головних підприємств, які відповідають за життєзабезпечення населення. Усі вони працюють у штатному режимі, як і державні підприємства в галузі промисловості», - заявив в.о. віце-прем'єра.

Він також додав, що співробітники держустанов і відомств, в управлінні яких перебувають об'єкти енергетики та державні промислові підприємства, продовжують виконання своїх функціональних обов'язків.

В.о. віце-прем'єр-міністра підкреслив, що Україна повністю забезпечить виконання взятих на себе зобов'язань щодо безперебійного та безаварійного транзиту газу і постачання електроенергії до кінцевих споживачів у країнах ЄС і Митного союзу.

«Будь-які політичні проблеми всередині країни не повинні перешкодити виконанню Україною своїх зовнішньоекономічних зобов'язань у сфері енергетики та інших зобов'язань перед міжнародним економічним співтовариством», - сказав Бойко.

Він підкреслив, що ситуація на ринку пального є контрольованою Урядом, а запасів бензину та дизельного пального вистачить для забезпечення попиту більш ніж на три тижні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

771