У Макіївці Донецької області двох братів 25 і 30 років засудили до довічного позбавлення волі за жорстоке вбивство двох інвалідів.

Про це повідомляє «УНІАН» з посиланням на прес-службу прокуратури Донецької області.
Червоногвардійський районний суд м. Макіївки підтримав позицію прокуратури у визначенні покарання злочинцям, і минулого тижня виніс вирок.

«Під час судового слідства було доведено, що двоє жителів Макіївки у нічний час, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, скоїли напад на двох інвалідів з вадами слуху. Нападники, які раніше професійно займалися спортом, з особливою жорстокістю завдали тяжких тілесних ушкоджень потерпілим, унаслідок чого чоловік 1967 року помер від отриманих травм того ж дня у міській лікарні, а другий,1981 р. н., - через 6 діб», - наголошується у повідомленні.

Двома чоловіками, які були затримані після скоєння цього злочину, виявилися працівники одного з місцевих приватних підприємств. Обом були пред'явлені звинувачення в скоєнні тяжких злочинів, передбачених ст. 115 (умисне вбивство з особливою жорстокістю з хуліганських мотивів за попередньою змовою групою осіб) КК України.

За клопотанням прокуратури обидва обвинувачені на час розслідування перебували під вартою.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

203