Президент України Віктор Янукович відвідає з візитом Російську Федерацію, щоб бути присутнім на відкритті Олімпіади в Сочі 7 лютого, повідомив в.о. віце-прем'єра Юрій Бойко.
«Думаю, що центральна подія в порядку денному - це святкування знакової події для Росії відкриття Олімпіади в Сочі... Основна частина візиту присвячена цьому», - сказав Бойко у четвер журналістам у Харкові.

Він ухилився від відповіді на запитання, чи планується під час візиту Януковича в Росію обговорення будь-яких питань в енергетичній сфері, зазначивши лише, що домовленості, досягнуті президентами України та Росії 17 грудня, «реалізуються повною мірою», повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Вся ділова частина, яка пройшла 17 грудня, реалізується повною мірою», - підкреслив Бойко.
Нагадаємо, на засіданні українсько-російської міждержавної комісії під головуванням президентів України і Росії Віктора Януковича і Володимира Путіна 17 грудня було прийнято рішення про зниження вартості російського газу для України на третину - до 268,5 долара за тисячу кубометрів, а також про купівлю Росією євробондів України на 15 мільярдів доларів.
Зимові Олімпійські ігри 2014 року пройдуть у Сочі з 7 по 23 лютого.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

458