У Хмельницькому міліція склала протоколи з шести учасників акцій протесту за порушення адміністративного законодавства. Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю, зараз адміністративні протоколи, складені відносно правопорушників, спрямовані на розгляд суду.

Як зазначають у міліції, шість чоловіків, двоє з яких неповнолітні, блокували виїзд з обласної державної адміністрації.

На них були складені адміністративні протоколи за вчинення правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення порядку організації і проведення зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій). Як нагадують у міліції, санкція статті передбачає накладення штрафу розміром від ста п'ятдесяти до двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

Протоколи складено після того, як у міський відділ міліції надійшла заява від першого заступника облдержадміністрації про блокування невідомими особами в масках виїзду з території адміністрації.

«Внаслідок реагування на повідомлення в Хмельницький міський відділ міліції були доставлені шестеро чоловіків, у яких вилучили маски, шолом, відрізок металевої труби і кілька дерев'яних палиць у вигляді кийків», - наголошується в повідомленні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

179