Володимир Макеєнко, призначений головою Київської міської державної адміністрації, складе депутатські повноваження протягом 2 місяців. Як повідомляє кореспондент Forum'у, про це журналістам в кулуарах ВР повідомив голова фракції Партії регіонів у парламенті Олександр Єфремов.

«У Макеєнка є місяць для того, щоб подати відповідну заяву, місяць є для того, щоб Верховна Рада її розглянула, і в рамках цього тимчасового періоду, думаю, питання буде вирішене», - сказав він.

Крім того, Єфремов повідомив, що фракція ПР вже розглядає кандидатури на посаду голови регламентного комітету, яку займає Макеєнко.

«Ми розглядаємо сьогодні кандидатури, які можуть бути рекомендовані на посаду, при цьому ми розуміємо, що повинні ввести в цей комітет ще одну людину», - сказав він.

Водночас Єфремов підкреслив, що фракція ПР не розглядає можливості віддати посаду голови комітету. «За квотами це наш комітет, і, звісно, ми будемо наполягати, щоб він за нами залишався», - підсумував він.

Як повідомляв ForUm, народний депутат від фракції Партії регіонів у Верховній Раді Володимир Макеєнко, призначений головою Київської міської державної адміністрації, сьогодні повідомив, що подав до Ради заяву про складання депутатських повноважень.

25 січня Президент Віктор Янукович призначив Володимира Макеєнка головою Київської міської державної адміністрації.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

72