Троє колишніх президентів України - Леонід Кравчук, Леонід Кучма та Віктор Ющенко - планують завтра відвідати парламент. Про це під час загальнонаціонального круглого столу з питання врегулювання ситуації в країні заявив Леонід Кучма, передає кореспондент Forum'у.

«Я відкрию вам маленький секрет: ми вже напросилися», - сказав він.

Крім того, Кучма підкреслив, що завтра на засіданні позачергової парламентської сесії буде підніматися питання підсумків роботи загальнонаціонального круглого столу. Він запропонував, щоб доповідачем виступив перший президент України Леонід Кравчук.

Також Кучма закликав політиків домовлятися і чути один одного. «Потрібно використовувати найменший шанс для того, щоб зупинити протистояння», - вважає він.

Як повідомлялося, у грудні Кравчук ініціював загальнонаціональний круглий стіл з питання врегулювання ситуації в Україні. 13 грудня засідання круглого столу відбулося за участю чинного Президента України Віктора Януковича.

Президент України Віктор Янукович запропонував голові Верховної Ради Володимиру Рибаку розглянути ситуацію в країні на позачерговій сесії парламенту. Позачергова сесія Верховної Ради України сьомого скликання відбудеться у вівторок, 28 січня 2014 р., о 10:00.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

229