Народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Володимир Сальдо зазначає, що в державному бюджеті на 2014 рік враховано багато пропозицій опозиційних і позафракційних депутатів.

«Враховуючи це, опозиціонерам логічніше було б забезпечити розгляд бюджету за повною процедурою, а не імітувати блокування голосування, використовуючи свою бездіяльність як зайвий привід для власного піару», - наголосив народний депутат.

Також він підкреслив, що процедура прийняття бюджету відповідала нормам Регламенту і була законною, а саме голосування - тестом на відповідальність українських політиків перед людьми, яких вони представляють у парламенті.

«Ухвалення держбюджету стало можливим завдяки об'єднанню конструктивно мислячих депутатів. Регіонали, комуністи і частина позафракційних депутатів проявили волю до досягнення успіху і відповідальність за долю України», - заявив Сальдо.

Зокрема, він звернув увагу на факт голосування в підтримку бюджету позафракційного депутата Олеся Донія. «Наприклад, пропозицію Донія з фінансування об'єктів у його мажоритарному окрузі - на 30 млн грн- було враховано в бюджеті. І цілком логічним і відповідальним з його боку стала підтримка рішення щодо головного фінансового документа», - сказав політик.

Крім того, він повідомив: «Ми голосували за бюджет в напружених умовах. Це було пов'язано з діями опозиційних депутатів, які перешкоджали вільному волевиявленню членів парламенту. Опозиція грубо порушила Регламент, блокуючи роботу Верховної Ради».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

149