Народний депутат України, перший заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов прокоментував події, які відбулися 19 січня в Києві, повідомляє прес-служба партії.

«Вчора на майдані знавісніла юрба вимагала від лідерів опозиції визначитися з єдиним кандидатом у президенти. Зрозумівши, що три політичні карлики не можуть визначитися в цьому питанні, натовп почав вимагати від них наступного - вирішити, хто ж буде ватажком майдану. Але після того, як не змогли визначитися і з цим, банда головорізів, злочинних елементів, озвірілих злочинців, професійних убивць, які пройшли хорошу підготовку, в тому числі у американських інструкторів і у фахівців з кольорових революцій, пішла все трощити на своєму шляху. Використовуючи при цьому пляшки c запальною сумішшю, холодну зброю, завдавши каліцтва Беркуту, громлячи машини, перевертаючи автобуси», - звернув увагу народний депутат.

«Вони зробили злочинну акцію, і вони будуть покарані за всією суворістю демократичного закону, який ми прийняли. Тобто караючий меч правосуддя опуститься на голови злочинців так само сильно і жорстко, як це роблять у європейських країнах за аналогічні злочини», - сказав він.

Михайло Чечетов також звернув увагу на те, що в Інтернеті з'явилася інформація про те, що «ця банда головорізів, професійних убивць, озвірілих злочинців, яка завдала каліцтва десяткам міліціонерів, переступила межу закону, і за якими плаче тюрма, виявляється, вже публічно заявила, що вона бачить своїм ватажком Віталія Кличка. Відповідно, у всіх розсудливих людей виникає, як у відомому радянському фільмі, питання до Віталія Кличка: «Шановний Віталій Володимирович, як вас тепер називати?».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

545