Міліція зацікавлена в діалозі з усіма бажаючими, але жорстко реагуватиме на будь-яке правопорушення. Про це міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко заявив у своєму блозі на сайті «Укрінформу».

«Міністерство внутрішніх справ зацікавлене у конструктивному діалозі з усіма, хто бажає миру і спокою в державі», - зазначив міністр.

Водночас він сказав, що кожне правопорушення буде зустрічати з боку міліції жорстке реагування в рамках чинного законодавства.

Оцінюючи результати діяльності органів внутрішніх справ у 2013 році, Захарченко процитував Президента Віктора Януковича, який заявив, що «в цілому правоохоронці підтвердили свою боєздатність, згуртованість і вірність присязі».

В блозі окреслені пріоритети МВС у 2014 році, серед яких головним залишається реформування відомства, а також посилення ролі дільничних, протидія корупції та наркозлочинності.

Зокрема, за словами міністра, необхідно консолідувати зусилля правоохоронних органів і суспільства в протидії наркозлочинності, викоріненню корупції і припиненню протиправних посягань на державний бюджет.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1597