Суддя Києво-Святошинського районного суду Юрій Бурбела, який виносив вирок у справі «васильківських терористів», досі перебуває у відділенні інтенсивної терапії Київської обласної клінічної лікарні під постійним наглядом лікарів, повідомляє прес-служба МОЗу.

Заступник міністра охорони здоров'я України Олександр Толстанов відвідав у лікарні суддю.

«Пацієнт зараз перебуває у відділенні інтенсивної терапії під постійним наглядом лікарів, які поінформували Толстанова про стан здоров'я пацієнта і тактику, обрану для його лікування», - зазначили в міністерстві.

Медичні працівники повідомили, що стан Бурбели не вдається стабілізувати, у нього періодично виникають кризи.

«На думку медиків, це відбувається внаслідок стресової ситуації. Зі слів пацієнта, він постійно отримує на свою адресу телефонні повідомлення погрозливого характеру. Хворий буде перебувати в реанімації до тих пір, поки не вдасться стабілізувати стан його здоров'я», - підкреслили в МОЗ.

Як раніше повідомляв ForUm, суддя Києво-Святошинського районного суду Київської області, який слухав справу щодо «васильківських терористів» і виносив вирок, госпіталізований в реанімаційне відділення однієї з київських лікарень.

10 січня Києво-Святошинський суд Київської області визнав винними «васильківських терористів» Ігоря Мосійчука, Володимира Шпару і Сергія Бевза в намірі скоїти вибух пам'ятника Леніну у Борисполі під час святкування Дня незалежності в 2011 році і засудив кожного з них до 6 років позбавлення волі.

Активісти намагалися перешкодити виїзду автозаку з ув'язненими. Сталися сутички між «беркутівцями» і мітингувальниками.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1766