Інформація про тортури доньки учасника євромайдану не відповідає дійсності, йдеться у заяві відділу по зв'язках з громадськістю Управління МВС України в Івано-Франківській області.

«В Городенківському районі справді сталася подія за участю цієї особи, але за зовсім інших обставин, ніж опубліковані в окремих засобах масової інформації», - повідомили в міліції.

Так, у ніч з 11 на 12 січня близько опівночі на одну з автомобільних заправок Городенки на таксі приїхала 20-річна дівчина, яка там зустріла трьох своїх знайомих.

«Близько 3:00 компанія, будучи напідпитку, на цю ж бензозаправочну станцію викликала таксі. За свідченнями людей, які в той час перебували на АЗС, стало відомо, що дівчина обіймала своїх приятелів, поводилася розкуто і кілька разів падала у них на очах. Після цього на таксі компанія відправилася в центральну частину міста», - йдеться в повідомленні.

За словами 25-річного хлопця, дівчина запропонувала піти разом у недобудований будинок, на що він погодився. У цей час двоє інших попрямували в інтернет-клуб. Дівчина несподівано почала поводитися неадекватно, впала на сходи, після чого в істериці кудись телефонувала.

Зараз дівчина знаходиться в Городенківській лікарні, ніякої загрози її життю немає.

«Однак вона категорично відмовляється від дачі показань про події цієї ночі», - зазначили в міліції.

На сьогодні правоохоронці проводять весь комплекс слідчих дій, спрямованих на встановлення всіх обставин події. «Ніяких підстав стверджувати, що ці події якимось чином пов'язані з євромайданом або його учасниками, немає», - вважають у відомстві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

288