Громадськість чекає прийняття держбюджету-2014. Про це заявив народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів, голова підкомітету з питань інвестиційних програм Комітету Верховної Ради з питань бюджету Ігор Молоток, повідомляє прес-служба ПР.

«Щоб економіка країни могла працювати, а люди могли своєчасно отримувати зарплату, стипендії, пенсії, соціальні виплати, бюджет повинен бути прийнятий. Сьогодні це один з найголовніших конструктивних кроків, який необхідно зробити спільно представникам і влади, і опозиції», - зазначив народний депутат.

Він упевнений, що блокування трибуни опозицією з прагненням реваншу, передусім, б'є по добробуту мільйонів українських громадян, роблячи їх заручниками чиїхось політичних амбіцій.

«Чому повинні страждати ті, хто чесно працює, хто потребує соціальної підтримки держави?! Нехай опозиціонери приїдуть в районні центри і, дивлячись в очі пенсіонерам, скажуть: у країни не буде бюджету в цьому році, пенсію ви не отримаєте. Напевно, вони дуже відірвалися від людей, від їхніх потреб, ставлячи особисті політичні амбіції вище соціального добробуту українських громадян», - підкреслив Молоток.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

97