Державний бюджет на поточний рік Верховна Рада повинна прийняти за один день. Про це, як повідомляє кореспондент Forum'у, відкриваючи засідання уряду, заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

«Завтра Верховна Рада повинна розглянути проект бюджету на 2014-й рік та прийняти його в цілому. Це бюджет соціальної стабільності і розвитку держави, гарантія, що ми за поточний рік покращимо справи в економіці і зможемо краще забезпечити наших людей усіма видами соціальної допомоги в умовах світової кризи», - сказав прем'єр.

Також Азаров вимагає, щоб члени уряду сьогодні обґрунтували народним депутатам закладений в проекті держбюджету баланс, «який не можна порушувати».

«Є більше трьох тисяч поправок до проекту бюджету. І всі вони варті аж трьох бюджетів. Потрібно переконати народних депутатів, що тільки реальний бюджет дозволить Україні розвиватися», - заявив він.

Як раніше повідомляв ForUm , депутати вирішили приймати держбюджет-2014 16 січня.

Голова Верховної Ради Володимир Рибак заявив, що якщо опозиція буде блокувати роботу парламенту під час прийняття державного бюджету на 2014 рік, то головний фінансовий документ країни буде прийнятий без обговорення.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

103