Трьох севастопольських вболівальників оштрафували за зрив футбольного матчу між ФК «Севастополь» і ФК «Дніпро». Про це повідомляє сектор зв'язків з громадськістю Управління МВС України в Севастополі.

У міліції нагадали, що 17 серпня 2013 року між клубами проходив футбольний матч. Троє жителів Севастополя 1994, 1995 і 1986 р.н., діючи з хуліганських спонукань, зірвали футбольний матч.

«Зловмисники демонстрували очевидну неповагу до загальноприйнятих правил поведінки в суспільстві, грубо порушували громадський порядок, ногами збили сидіння на трибуні і кинули їх в бік футбольного поля. Потім вони, діючи з особливим цинізмом, продовжили нецензурно висловлюватися на адресу осіб, що здійснювали охорону громадського порядку на стадіоні, а саме стюардів і співробітників служби безпеки ФК «Севастополь». Внаслідок хуліганських дій футбольний матч був перерваний», - йдеться в повідомленні.

Органом досудового слідства дії зловмисників кваліфіковані за ч. 2 ст . 296 (хуліганство) КК України.

Зловмисники повністю визнали свою провину в скоєнні кримінального злочину і відшкодували заподіяний матеріальний збиток ФК «Севастополь».

Суд постановив усіх трьох зловмисників визнати винними у вчиненні кримінального правопорушення та призначити покарання у вигляді штрафу розміром 8500 грн кожному.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

127