На цьому тижні парламент повинен прийняти Державний бюджет-2014, а також низку важливих законопроектів. Про це, як передає кореспондент Forum'у, під час погоджувальної ради заявив перший віце-прем'єр України Сергій Арбузов.

«Багато питань залишилися невирішеними під час другої сесії. Кабінет Міністрів продовжить свою законодавчу діяльність, реалізуючи комплекс соціально-економічних реформ. Сподіваюся, що необхідність їх прийняття розуміє кожен», - заявив він.

Урядом на розгляд парламенту винесено понад 30 законопроектів. «Насамперед, це проект закону про держбюджет України на 2014 рік. Україна не може жити без фінансового документа», - підкреслив перший віце-прем'єр.

За його словами, триває вдосконалення податкової та митної політики - цьому сприятимуть норми двох законопроектів. 5 урядових законопроектів стосуються національної безпеки і оборони, а також ратифікації міжнародних угод. Норми 4-х законопроектів спрямовані на врегулювання питань у сфері інтелектуальної власності та поширення інформації. 3 законопроекти направлені на вирішення питань захисту навколишнього середовища та землекористування. Крім того, під контролем Уряду знаходиться проект Закону про інноваційну діяльність.

Як раніше повідомляв ForUm, депутати вирішили приймати держбюджет-201416 січня.

Прем'єр-міністр України Микола Азаров наголошує на важливості ухвалення Державного бюджету на 2014 рік у січні.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

2431