Губернатора Красноярського краю РФ Лева Кузнєцова було легко поранено з травматичної зброї в його будинку на півдні Франції, підтвердила прес-секретар голови регіону Стелла Алексєєва.

Французькі ЗМІ раніше повідомили, що невідомі в рукавичках і масках в суботу увечері проникли в будинок губернатора у місті Антіб, що на Лазурному березі. Грабіжники зламали вхідні двері, застосували сльозогінний газ, а потім вдарили дружину Кузнєцова кийком і вистрілили у самого губернатора, легко поранивши його в лівий бік. Потім вони викрали ювелірні прикраси на суму близько 200 тисяч євро. Розслідування веде поліція Ніцци, повідомляє РІА «Новости».

«Факт, про який повідомляють французькі ЗМІ, не відповідає дійсності. Губернатор перебував у короткостроковій відпустці, в ході якої сталося це неприємна подія», - сказала Алексєєва.

За її словами, зараз Кузнєцов і його дружина почуваються добре і вже у вівторок губернатор повернувся в Красноярськ, щоб взяти участь у запланованому заході в Богучанському районі краю.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

3041