Президент України Віктор Янукович запропонував ввести мораторій на будь-які силові дії на період переговорів щодо пошуку виходу з політичної кризи. Про це, як передає кореспондент Forum'у, він заявив під час засідання Загальнонаціонального круглого столу «Об'єднаємо Україну».

«У мене пропозиція - оголосити мораторій на будь-які силові дії. Ми приймемо таке рішення. Таких проблем не буде», - запевнив Президент.

Водночас він спростував інформацію про те, що влада готує силовий сценарій по відношенню до учасників Майдану.

«Я також начитався в Інтернеті різного, що є заклики озброюватися, когось вбити, когось повісити. Все це емоції, все це провокації, все це розхитування ситуації, і хто в цьому зацікавлений, настане час, ми це зрозуміємо. Давайте будемо розумнішими і спокійно розберемося на рідній землі», - запропонував Янукович.

Він також підкреслив, що в України достатньо досвіду щодо подолання криз.

Крім того, Янукович зазначив, що не боїться повного перезавантаження влади. «Звучали пропозиції - повне перезавантаження влади. Хто цього боїться? Ніхто. Ми повинні пам'ятати про свою відповідальність, адже будь-яка криза тягне за собою негативні наслідки», - сказав Президент.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

344