Сьогодні на позачерговій сесії Житомирської міської ради депутати більшістю голосів відправили у відставку на вимогу опозиції склад виконкому цієї ради.

За таке рішення на сесії проголосували 32 депутати із 36 присутніх на сесії.

Ініціаторами відставки виконкому Житомирської міської ради виступили депутати від фракції «Батьківщина». Саме вони і внесли цю пропозицію до порядку денного сьогоднішньої сесії.

Також саме за ініціативою депутатів від опозиції була скликана сьогоднішня позачергова сесія міської ради, повідомляє «УНІАН».

Виконком відправили у відставку, оскільки депутати не задоволені його роботою.

«Виконком Житомирської міської ради не несе відповідальності за свої дії перед житомирянами», - сказав у виступі на сесії депутат від «Батьківщини» Володимир Михалець.

Перед голосуванням з цього питання свою позицію озвучив на сесії у виступі перед депутатами мер Житомира Володимир Дебой.

На його думку, відставка виконкому Житомирської міської ради дестабілізувала ситуацію в місті.

«Особисто я не сприймаю гасло «До засад, а потім.!», відставка виконкому може створити ще більш серйозну, ніж зараз, напругу в державі», - зазначив він.В порядку денному сесії, серед інших, стоїть також питання про вивчення економічної ситуації в сфері пасажирських транспортних перевезень Житомира і ситуації, що склалася в КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» міської ради зокрема.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

193