Президент Віктор Янукович попросив генерального прокурора Віктора Пшонку знайти можливість звільнити учасників акцій, яких затримали після подій 1 грудня на вулиці Банковій.

У київську міліцію в третій раз за добу надійшло повідомлення про мінування станцій метрополітену - «Майдану Незалежності» і «Хрещатик».

Кабінет Міністрів України після розблокування Будинку уряду почав працювати в звичайному режимі.

Прем'єр-міністр Микола Азаров пояснює неможливість ліквідації заборгованості з виплати соціальних допомог до 10 грудня блокуванням державних установ мітингувальниками.

Міністр енергетики і вугільній промисловості України Едуард Ставицкий заявляє про відсутність передумов для вступу України в Митний союз і незмінний курс влади на євроінтеграцію.

Перший президент Незалежної України Леонід Кравчук пропонує окремо підписати політичну і економічну складові Угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Румунська мова стала регіональною в межах Тячівського району.

Європейський Союз готовий надати Україні фінансову допомогу в імплементації Угоди про асоціацію, заявив європейський комісар з питань розширення та Європейської політики сусідства Штефан Фюле.

Урядовий квартал посилено охороняється співробітниками правоохоронних органів.

Під час розблокування урядового кварталу в центрі Києва постраждали два правоохоронці.

Міністр енергетики та вугільної промисловості України Едуард Ставицький сподівається, що вдасться знайти порозуміння з російськими партнерами і до газових контрактів внесуть зміни


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

355