Верховна Рада України зробить все для того, щоб бюджет-2014 був прийнятий в строк. Про це, як передає кореспондент Forum'у, журналістам у кулуарах Верховної Ради заявив голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

«Мені хотілося б, щоб парламент запрацював якомога швидше, щоб до Нового року запустили роботу парламенту і у Новий рік увійшли з нормальною ситуацією в країні, але бюджет ми поки не бачили. І для того, щоб збалансувати бюджет, потрібно отримати багато відповідей: якою буде ціна на газ з РФ, як підуть подальші контакти з ЄС, в плані просування з економічних питань. І тоді буде прийнято рішення», - заявив він.

Єфремов нагадав, що Президент доручив підготувати бюджет до 17 грудня. «Уряд працює в цьому напрямку. І якщо він подасть проект бюджету в ці терміни, у нас буде документ, про який ми зможемо говорити, але поки такого документу немає», - підсумував нардеп.

Нагадаємо, 11 вересня Кабінет Міністрів ухвалив за основу проект державного бюджету на 2014 рік.

14 вересня Кабмін вніс до парламенту проект держбюджету-2014, однак голова Верховної Ради України Володимир Рибак повернув його уряду.

Голова Верховної Ради України Володимир Рибак не виключає, що державний бюджет на 2014 рік до кінця року не буде прийнято.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

174