Сьогодні о 4:30 в міліцію надійшло повідомлення про нібито замінування автобуса в райцентрі Арбузинка. При цьому громадянин, який не побажав назвати свої анкетні дані, надав номер, модель автобуса і місце, де він зараз знаходиться, повідомляє сектор по зв'язках з громадськістю управління МВС у Миколаївській області.

Мікроавтобус «Мерседес» був знайдений співробітниками окремої роти ДАІ, які здійснювали патрулювання на автодорозі «Ульянівка - Миколаїв».

Пояснивши пасажирам можливу небезпеку, міліціонери викликали слідчо-оперативну групу райвідділу міліції та вибухо-технічну групу НДЕКЦ при УМВС.

«Однак громадяни, які перебували в мікроавтобусі, заявили, що міліціонери навмисно затримують їх, щоб не допустити ними участі в акції, яка проходить в столиці», - йдеться в повідомленні.

На місце приїхав помічник народного депутата, житель м. Южноукраїнськ, і організував перекриття автодороги «Ульянівка - Миколаїв».

Правоохоронці прийняли рішення обстежити мікроавтобус, не чекаючи спеціалістів НДЕКЦ. Не знайшовши вибухонебезпечних речовин, вони дозволили продовжувати подальший рух.

Інформація про нібито замінування транспортного засобу внесена до Єдиного обліку, проводиться перевірка, встановлюється особистість заявника.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

219