Запрошувати до парламенту Президента України Віктора Януковича потрібно після напрацювання всіх законопроектів, необхідних для підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Про це, як передає кореспондент Forum'у, заявив представник Президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко.

«Що стосується пропозиції керівників фракцій запросити Президента на підписання законів, які ухвалить Верховна Рада, - ця інформація прийнята до відома. У першу чергу потрібно, щоб очікування виправдалися, і було що підписувати. Тоді можна говорити про запрошення Президента», - заявив він.

Мірошниченко нагадав, що законопроекти про прокуратуру та про зміни у виборче законодавство проходять процедуру підготовки до другого читання, а законопроект про можливість лікування засуджених за кордоном ще не розроблений спеціальною тимчасовою робочою групою.

Як раніше повідомляв ForUm, голова Верховної Ради Володимир Рибак заявив, що у вівторок, 19 листопада, парламент планує розглянути пакет єврозаконів.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

165