Верховна Рада планує у вівторок, 19 листопада, розглянути пакет єврозаконів. Про це, відкриваючи засідання Погоджувальної ради, заявив голова Верховної Ради Володимир Рибак, передає кореспондент Forum'у.

Глава парламенту повідомив, що два законопроекти, проект закону про прокуратуру і проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення законодавства з питань проведення виборів, проходять процедуру підготовки до другого читання.

«До першого законопроекту станом на п'ятницю надійшло понад 500 поправок, до другого - також приблизно стільки ж. У нас є до 1 тис. поправок від депутатів як від більшості, так і від опозиції», - повідомив Рибак.

За словами голови ВР, завтра парламент планує розглянути 47 питань, а в цілому за тиждень - 122.

Також Рибак попросив голів фракцій визначитися з тематикою проведення Години запитань до уряду: будуть розглядатися питання, заплановані на попередню п'ятницю, чи будуть винесені нові.

Варто зазначити, що у порядку денному на вівторок також стоять шість законопроектів щодо лікування засуджених за кордоном.


Як раніше повідомляв ForUm, 16 листопада голова Верховної Ради Володимир Рибак заявив, що 21 листопада планується винесення на розгляд народних депутатів законопроектів про прокуратуру та реформування виборчого законодавства.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

166