Міліція розслідує вбивство 20-річної дівчини, тіло якої з вогнепальними пораненнями голови місцеві жителі знайшли на дорозі біля одного з сіл Яворівського району, повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю управління МВС України у Львівської області.


За даними міліції, тіло дівчини знайшли вранці 14 листопада.
 

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину може бути причетний 26-річний знайомий загиблої, житель одного з сусідніх сіл.
 

За декілька кілометрів від місця вбивства дівчини був знайдений кинутий автомобіль «Опель», який належав зазначеній особі. На відстані приблизно 3-х кілометрів від знайденої іномарки працівники міліції виявили яму завглибшки близько трьох метрів, у якій знаходилося обгоріле тіло чоловіка. Поруч було знайдено дві лопати і мисливську рушницю, з якої, за попередніми даними, могла бути вбита дівчина.
 

«Дівчина лежала на землі, руки були зв'язані скотчем, а в області голови було вогнепальне поранення. Правоохоронці встановили певних очевидців цього злочину. Спочатку був встановлений автомобіль, на якому міг пересуватися зловмисник, а потім особа, підозрювана у скоєнні злочину. Пізніше співробітники міліції виявили попелище, поруч лежала рушниця. У самому згарищі з автомобільних шин і дрів лежало обвуглене тіло людини», - повідомив начальник міліції Львівщини Олександр Рудяк.
 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство).
Розпочато досудове розслідування. Триває слідство.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1087