Законопроект «Про прокуратуру» не може бути винесений на розгляд у сесійну залу парламенту у вівторок, 19 листопада.

Про це, як передає кореспондент ForUm'у, заявив народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів, голова робочої групи з підготовки законодавства про прокуратуру Володимир Олійник.

«Не даю вам жодного відсотка зі ста, що даний законопроект буде винесено у зал у вівторок, 19 листопада. Тільки у цю п'ятницю завершується термін, коли депутати можуть надавати поправки до законопроекту. Потім, десь у понеділок, ми можемо починати працювати над формуванням порівняльної таблиці до другого читання, і щодо кожної поправки треба прийняти рішення», - сказав він.

За його словами, « можливо, у середу на комітеті цей законопроект буде розглянутий, і потім ми вирішимо, як бути далі», - сказав він.

Крім того, він підкреслив, що багато чого залежить від кількості поправок у законопроекті.

Як раніше повідомляв ForUm, закон про прокуратуру може бути винесено в сесійний зал для прийняття у другому читанні і в цілому не раніше наступної п'ятниці, 15 листопада.

«Сьогодні було ухвалено рішення про підготовку до другого читання за скороченою процедурою. Тобто не за 14, а через 7 днів. Тобто через тиждень, у наступну п'ятницю, ми могли б його розглядати, але не раніше», - заявив він тоді.

Як повідомляв ForUm, 8 листопада Верховна Рада України прийняла за основу президентський законопроект «Про прокуратуру».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

430