З 25 листопада в Україні очікується зниження температури повітря до 10 морозу. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, під час брифінгу повідомив заступник начальника Гідрометцентру Анатолій Прокопенко.

За словами чиновника, на всій території України значне зниження температури повітря очікується з 12 листопада, а максимум похолодання - з 25 листопада.

«З 12 по 21 листопада на території України переважатиме область підвищеного атмосферного тиску, очікується незначне коливання температури повітря.

15 листопада вночі температура опуститься до невеликих мінусових значень і вдень очікуються також невеликі мінуси. Опади будуть незначні.

22-24 листопада синоптична ситуація зміниться, а з 25-го ми очікуємо поступове зниження температури до мінусових значень і вдень на більшій частині України », - акцентував синоптик.

Прокопчук зазначив, що за попереднім прогнозом у північних регіонах України температура може впасти до 10 морозу, але це похолодання буде незначним і після нього знову трохи потеплішає.

Валентина Дудко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

341