В Одесі розслідують дорожньо-транспортну пригоду за участю автомобіля «Бентлі», унаслідок якої загинув пішохід. Про це повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю ГУМВС в Одеській області.

Згідно з повідомленням, 5 листопада вдень по вулиці Миколаївська дорога автомобіль «Бентлі Континенталь», рухаючись по реверсивній смузі, вчинив наїзд на пішохода, який перетинав проїжджу частину у невстановленому місці. 23-річний потерпілий від отриманих тілесних ушкоджень помер в кареті швидкої допомоги.

Попередньо встановлено, що вказаний автомобіль з лютого п.р. знаходився для продажу в одному з автосалонів міста.

Виходячи з показань свідків, якими володіє слідство, попередньо встановлено, що на момент скоєння ДТП даним транспортним засобом керував один з працівників автосалону, який після скоєння ДТП утік з місця події.

Наразі тривають первинні слідчі дії щодо встановлення обставин і причин події, призначений необхідний комплекс судових автотехнічних експертиз, направлених на встановлення причин виникнення аварійної ситуації.

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 ч.2 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Матеріали про ДТП знаходяться у відділі розслідування слідчого управління.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

289