З початку року програма забезпечення житлом воїнів-інтернаціоналістів профінансована на 41,1 млн грн. Про це повідомила міністр соціальної політики України Наталія Королевська, повідомляє прес-служба Мінсоцполітики.

«Державним бюджетом на 2013 рік передбачено 95,6 млн. грн. на забезпечення житлом воїнів-інтернаціоналістів. На січень-жовтень було передбачено та профінансовано 41,1 млн грн. Решта коштів повинні надійти протягом листопада-грудня. Це дозволить забезпечити житлом понад 300 черговиків та їхніх сімей», - сказала вона.

Королевська зазначила, що при підготовці бюджету на наступний рік вивчається можливість збільшити фінансування цієї програми. Крім того, міністр підкреслила важливість саме раціонального використання передбачених коштів.

«Для цього має бути дієвий контроль з боку громадськості на місцях. Тому ми закликаємо громадські організації воїнів-інтернаціоналістів також долучитися до цього, адже своєї черги на житло чекають ще майже 11 тис. громадян цієї категорії. Чим ефективніше і раціональніше місцеві органи влади будуть використовувати бюджетні кошти, тим більше черговиків отримають житло», - сказала вона.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

196