Влада Волгограда, де 21 жовтня стався теракт, нагород и ть за високий професіоналізм і героїзм водія підірваного автобуса.

Дмитро Меньшов, як повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на адміністрацію міста, який сам отримав серйозні поранення, незважаючи на це, зумів утримати автобус на дорозі, щоб той не врізався у потік машин і не перекинувся з висоти в кювет. Це дозволило уникнути більшої кількості жертв.

А після того, як поранений водій зупинив спотворений вибухом ЛІАЗ на узбіччі, він вийшов і з кабіни і поспішив на допомогу постраждалим пасажирам. Меньшов, який отримав, як з'ясувалося пізніше, струс мозку, пересилюючи біль, допомагав людям вибратися із розбитого автобуса, уточнюють місцеві ЗМІ.

Разом Меньшовим до державних нагород за професіоналізм та мужність будуть представлені також четверо співробітників міської служби порятунку. Вони першими надали допомогу жертвам теракту, скоєного смертницею Наїдою Асіяловою . Вибух забрав життя шістьох молодих людей, ще 40 осіб постраждали. Загинула й сама терористка.

Як раніше повідомляв ForUm, внаслідок вибуху у волгоградському автобусі загинули шість чоловік, не рахуючи терористки-смертниці, у медичні установи звернулися 36 осіб, вісім із яких перебувають у реанімації.

Встановлено особу смертниці, яка підірвала автобус у Волгограді.

За матеріалами: «НТВ»

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

167