Губернатор Сумської області Юрій Чмир особисто контролює ситуацію після вибуху у Міжнародному пункті пропуску «Бачівськ» на державному кордоні з Росією. Про це він написав на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Як керівник області особисто контролюю ситуацію. Задіяні всі сили для оперативного розслідування. На даний момент пункт пропуску працює у штатному режимі», - пише Чмир.

Губернатор вже поговорив з лікарями з приводу стану постраждалих українських прикордонників. «Проте найбільше мене турбує збереження життів наших хлопців. У Глухів виїхали найкращі лікарі обласного центру. Спілкувався з головним хірургом області, знаю: вони роблять все можливе, щоб врятувати Руслана та Миколу!», - повідомив він.

Чмир також подякував українським прикордонникам, які здали кров для своїх колег.

Як раніше повідомляв ForUm, два співробітники Держприкордонслужби госпіталізовані після вибуху невідомого пристрою, який привів у дію невстановлений громадянин під час перевірки у пункті пропуску «Бачівськ» на українсько-російському кордоні в Сумській області.

За фактом вибуху відкрито кримінальні провадження.

Інспектор Державної прикордонної служби України Микола Усок, який потерпів внаслідок вибуху на українсько-російському кордоні, переніс майже тригодинну операцію і перебуває у тяжкому стані.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

199