Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху заявив, що Ізраїль готовий діяти наодинці, щоб не дозволити Ірану створити атомну бомбу, повідомляє Sky News.

Він сказав, що єдиний спосіб мирно протистояти розробці Іраном ядерної зброї - це поєднувати жорсткі санкції з військовою загрозою.

«Ізраїль не дозволить Ірану отримати ядерну зброю. Якщо Ізраїль буде змушений залишитися на самоті, значить він діятиме сам. Не зменшуйте тиск (на Іран)», - заявив Нетаньяху на сесії Генеральної асамблеї ООН.

Він додав, що єдиною домовленістю, яка може бути укладена з президентом Ірану Хасаном Роухані, це домовленість про повне згортання ядерної програми Ірану.

Прем'єр-міністр додав, що не вірить у заяви іранського президента Роухані про те, що уряд Тегерана не розробляє ядерну зброю.

«Роухані - це вовк в овечій шкурі. Це вовк, який думає, що він може пустити міжнародному співтовариству пил в очі», - заявив Нетаньяху.

Він додав, що ядерний Іран буде більшою загрозою, ніж Північна Корея. «Озброєний Іран не буде другою Північною Кореєю на Близькому Сході - він буде Північною Кореєю, помноженою на 50», - підкреслив він.

Як раніше повідомляв ForUm, Нетаньяху закликав президента США Барака Обаму посилити санкції проти Ірану.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

124