У Львівській області триває ліквідація наслідків надзвичайної ситуації, що виникла 23 вересня внаслідок проходження атмосферного фронту на території Самбірського району та м. Самбора. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Згідно з повідомленням, 28-29 вересня продовжувалися роботи з відновлення мереж телефонного зв'язку; відновлення пошкоджених дахів житлових будинків та будівель підприємств, установ і організацій.

«Станом на 06.00 30 вересня залишаються без телефонного зв'язку 50 абонентів; залишається відновити 27 з 87 пошкоджених об'єктів у м. Самборі, з них: 2 багатоквартирні житлові будинки комунальної власності, 7 приватних житлових будинків, 9 об'єктів бюджетної сфери, 9 приватних підприємств», - наголошується в повідомленні.

Відновлювальні роботи тривають.

Нагадаємо, 23 вересня в період з 17.20 до 18.20 у Самбірському районі пройшов атмосферний фронт. На території району та Самбора пошкоджені в різній мірі дахи житлових будинків комунальної та приватної сфери, а також об'єктів бюджетної сфери та приватного бізнесу (всього 51 будівля). Без електропостачання відразу після негоди залишилися 8 населених пунктів.

Загальна сума збитку, завданого стихійним лихом господарському комплексу і населенню Самбірського району, становить близько 2 мільйонів гривень.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

151