Прем'єр-міністр України Микола Азаров пообіцяв розглянути пропозиції, передані мамою Дар'ї Безкостної щодо поліпшення ситуації з виплатою соціальної допомоги сім'ям, які виховують дітей-інвалідів. Глава уряду, спілкуючись у Facebook, запевнив, що там, де це можливо, будуть знайдені рішення.

«Її мама передала мені низку пропозицій, які, на її погляд, могли б поліпшити ситуацію з соціальною допомогою сім'ям, які виховують дітей-інвалідів і людей, яким потрібен тривалий догляд та підтримка. Ми обов'язково розглянемо її пропозиції і знайдемо рішення», - сказав прем'єр-міністр.

Азаров поділився враженнями від відвідування виставки Дар'ї Безкостної, яка пише картини пальцями ніг через важку хворобу - церебральний параліч.

«Дивовижна дівчинка. Незважаючи на важку хворобу, а у неї церебральний параліч, вона володіє винятковою силою волі, безумовно, талантом і дуже світлим сприйняттям світу. Від її картин, які вона змушена писати пальцями ніг, віє оптимізмом і дуже позитивними емоціями. Взагалі навколо неї створюється така прекрасна аура, в якій будь-яка нормальна людина почувається дуже добре. Я запитав у журналістів, чи сподобалося їм, і всі вони в один голос сказали, що так», - сказав прем'єр -міністр.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

240