У Миколаївській області затримано співробітника Арбузинської виправної колонії, який намагався пронести ув'язненим заборонені предмети. Про це повідомили у прес-службі Управління Державної пенітенціарної служби України в Миколаївській області.

Згідно з повідомленням, «внаслідок проведення особистого огляду молодшого інспектора відділу нагляду і безпеки вищезгаданої установи прапорщика внутрішньої служби Б., 1986 року народження, який прибув на службу, в його особистій сумці було виявлено поліетиленовий пакет, в якому знаходилося шість мобільних телефонів, сім зарядних пристроїв до мобільних телефонів, у п'яти з яких містилася речовина рослинного походження темно-зеленого кольору».

Крім того, повідомили в прес-службі, у співробітника вилучено три пари навушників і вісім пакетів дріжджів, кожен по 100 грамів.

За даним фактом було викликано слідчо-оперативну групу Арбузинського райвідділу міліції для проведення необхідних слідчих дій. Проводиться досудове розслідування згідно зі ст. 214 КПК України.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

242