Служба безпеки України розкрила факт завищення вартості виконаних робіт під час ремонту автодороги у Рівненській області. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

«Встановлено, що протягом 2009-2010 років під час виконання робіт з капітального ремонту автомобільної дороги державного значення у Рівненській області посадовими особами іноземних підрядних будівельних організацій у платіжні сертифікати внесено недостовірні дані про фактичну вартість виконаних робіт», - йдеться у повідомленні.

За ініціативою СБУ фахівцями одного зі столичних науково-дослідних інститутів проведено відповідне експертне дослідження , в результаті якого з'ясувалося , що підрядними будівельними організаціями була завищена вартість виконаних робіт, чим завдано збитків державі на загальну суму близько 12 млн грн.

За даним фактом управлінням МВС України у Рівненській області відкрито кримінальне провадження за ч.5 ст.191 (привласнення , розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

260